0475-724040

info@elektech.nl

Branskamp 6 6014 CB Ittervoort

Elektromonteur(s)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Elektra, jij bent er gek op! Logisch, want als elektromonteur ben je daar de hele dag mee bezig. Kabels trekken, schakel materiaal monteren, verlichting ophangen, groepenkast aansluiten, lekker de handjes laten wapperen. Dan ben jij helemaal tevreden! Niet te veel poespas of bureaucratie. Nee, gewoon korte lijntjes en met een gezellig klein team hard werken aan verschillende projecten.

Precies dat is wat wij als Elektech zijn.
Een platte Limburgse organisatie met passie voor elektra. Wij hebben geen CEO’s of HR-Managers, wij zijn een kleine organisatie en houden dat ook graag zo. Geen massa is kassa, maar een vakkundig advies voor een eerlijke prijs. En bij die filosofie horen betrouwbare medewerkers met hart voor de zaak én vooral voor elektrotechniek.

Naar die betrouwbare medewerkers zijn wij opzoek. Iemand die in is voor een grapje maar wel serieus kan zijn als het nodig is. Iemand met verstand van elektra en makkelijk is in de omgang. Diploma’s vinden wij minder belangrijk. Wij beoordelen je op je kennis, kunde en persoonlijkheid. Vooral persoonlijkheid, want die kennis en kunde brengen we je graag nog bij.

Hoe ziet jouw werk eruit bij Elektech

Samen met je team plaats je installaties op het gebied van elektrotechniek, beveiliging, camerabewaking en brandmelding. Je realiseert de meest uiteenlopende projecten bij de meest uiteenlopende klanten. Geen dag is hetzelfde. Zo werk je de ene dag aan een grote nieuwbouw zorginstelling met meer dan 20 appartementen en start je de andere dag met een lekker kopje koffie bij een particulier thuis. Wij beloven dat je je niet hoeft te vervelen!

Je mag ook wat van ons verwachten.
Voor wat, hoort wat. Daarom geven wij een bovengemiddeld salaris(€2500 – €3200 pm). Helpen we je graag in je ontwikkeling en kun je kosteloos trainingen en bijscholing volgen via ‘Wij Techniek’. Vanzelfsprekend bieden we eerlijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO en staan we altijd voor je klaar.

Maar het meest belangrijke. Wij zorgen dat je goed in je vel zit en werkplezier hebt. Want alleen als jij goed op je plek zit, groei je in je vak en als persoon. En dan groeien wij als organisatie automatisch mee. Win, win, toch?

Solliciteer direct