0475-724040

info@elektech.nl

Branskamp 6 6014 CB Ittervoort

Chef Monteur Elektra

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Is het bij jou tijd voor de volgende stap? Ben jij gek op Elektra en heb jij er al heel wat ervaring hiermee? Wil jij verantwoordelijkheid voor het aanleggen van elektrotechnische installaties? Ben jij het aanspreekpunt voor onze team elektromonteurs en weet jij ze te motiveren?

Dan zoeken wij jou!
 

Wij zijn Elektech, een platte Limburgse organisatie met passie voor elektra. Wij hebben geen CEO’s of HR-Managers, wij zijn een kleine organisatie en houden dat ook graag zo. Geen massa is kassa, maar een vakkundig advies voor een eerlijke prijs. En bij die filosofie horen betrouwbare medewerkers met hart voor de zaak én vooral voor elektrotechniek.

Naar die betrouwbare medewerkers zijn wij opzoek. Iemand die in is voor een grapje maar wel serieus kan zijn als het nodig is. Iemand met verstand van elektra en makkelijk is in de omgang. Diploma’s vinden wij minder belangrijk. Wij beoordelen je op je kennis, kunde en persoonlijkheid.

Hoe ziet jouw werk eruit bij Elektech

Als Chef-monteur ben jij de drijvende kracht achter ons team van elektromonteurs. Samen met je team plaats je installaties op het gebied van elektrotechniek, beveiliging, camerabewaking en brandmelding. Je realiseert de meest uiteenlopende projecten bij de meest uiteenlopende klanten Naast de praktische uitvoering vind je het leuk om als praktijkbegeleider jouw kennis en ervaring over te dragen aan onze leerling monteurs.

Je mag ook wat van ons verwachten.
Voor wat, hoort wat. Daarom geven wij een bovengemiddeld salaris (€2700 – €3500 pm). Helpen we je graag in je ontwikkeling en kun je kosteloos trainingen en bijscholing volgen via ‘Wij Techniek’. Vanzelfsprekend bieden we eerlijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO en staan we altijd voor je klaar.

Maar het meest belangrijke. Wij zorgen dat je goed in je vel zit en werkplezier hebt. Want alleen als jij goed op je plek zit, groei je in je vak en als persoon. En dan groeien wij als organisatie automatisch mee. Win, win, toch?

Solliciteer direct